Σταθμός μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων στον Κόροιβο

Σταθμός μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων στον Κόροιβο

Συντάκτης:

triantafyllia.gr

Πηγή

ilialive.gr

Δρομολογείται στην Ηλεία η λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων στην περιοχή του Κοροίβου. Ανακοινώθηκε χθες μετά την κοινοποίηση της σχετικής

αδειοδότησης συλλογής και μεταφοράς, στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας.

Η Γενική Διεύθυνση Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής, απέστειλε την απόφαση που έχει υπογράψει ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και αφορά στη μεταφορά ανακυκλώσιμων στερεών αποβλήτων συσκευασίας προς κατάλληλα αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις προσωρινής αποθήκευσης ή ανακύκλωσης.

Ο σύνδεσμος θα έχει την πλήρη ευθύνη για την οργάνωση των μέσων συλλογής και των οχημάτων μεταφοράς, την καταλληλότητά τους για τη μεταφορά των αποβλήτων και την ασφαλή παράδοσή τους.

Ήδη, έχει εξασφαλιστεί η εκ νέου περιβαλλοντική αδειοδότηση για τα επόμενα 10 χρόνια, ενώ η προηγούμενη ήταν για 1 έτος. Πλέον, αυτό που απομένει είναι η άδεια από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Παράλληλα, ο σύνδεσμος έχει δρομολογήσει την πρόσληψη προσωπικού για την λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης.

 

Σχόλιο triantafyllia.gr:

Χώρος μεταφόρτωσης, πρόσληψη προσωπικού, άδειες κλπ ενώ δεν υπάρχει ο χώρος στον οποίο θα πηγαίνουν τα απορρίμματα. Μοιάζει μονίμως το κάρο να μπαίνει μπροστά από ένα «άλογο» που στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να υπάρξει...