Δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ

Η «σκοτεινή» επιχείρηση «άλωσης» τής «Τριανταφυλλιάς»
31/07/2011

Η «σκοτεινή» επιχείρηση «άλωσης» τής «Τριανταφυλλιάς»

Αποκαλύπτεται, δηλαδή, ότι, την ίδια στιγμή, που ο Δήμαρχος Αμαλιάδος «διεβεβαίωνε» τους πάντες, ότι «δεν τίθεται θέμα Τριανταφυλλιάς», όλη αυτή η «παρέα» τών δημοτικών παραγόντων τής Ηλείας εδραστηριοποιούντο μυστικώς καί στο παρασκήνιο, αποφεύγοντες «σάν τον διάολο το λιβάνι» την δημόσια διαβούλευση.

«Φοβού τούς Δαναούς καί Δώρα Φέροντας»
31/07/2011

«Φοβού τούς Δαναούς καί Δώρα Φέροντας»

«Αιδώς Αργείοι», με το να εξαγγέλλετε εκατό θέσεις εργασίας για τους κατοίκους τής περιοχής στην διαχείριση των απορριμμάτων! Τέτοια προοπτική ανάπτυξης προωθείτε για την περιοχή, ώστε να μείνουν οι κάτοικοι στο τόπο τους;

Προγραμματική σύμβαση για εργοστάσιο και ΧΥΤΥ
21/04/2011

Προγραμματική σύμβαση για εργοστάσιο και ΧΥΤΥ

Την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου Ήλιδας και του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας για την κατασκευή Εργοστασίου Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων και  Μονάδας Παραγωγής Ενέργειας και ΧΥΤΥ Ν Ηλείας, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας σε τακτική συνεδρίαση.

Τα φαντάσματα του παρελθόντος
03/04/2011

Τα φαντάσματα του παρελθόντος

Τα «φαντάσματα» τον πήραν από το τίποτα και τον έκαναν πρώτο πολίτη του δήμου, με αγώνες και προσπάθειες, που πολλές φορές τους έφεραν αντιμέτωπους με κομματικούς και προσωπικούς φίλους τους.

Γιάννης Λυμπέρης
12/04/2008

Ο κατήφορος του Δημάρχου Αμαλιάδας

Οι μάσκες έπεσαν και τα αποκαλυπτήρια έγιναν. Μαζί τους κατέρρευσαν και οι τελευταίες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, ώστε πρωτίστως ο Δήμαρχος Αμαλιάδας, ο κ. Λυμπέρης, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να αναλάβει τις ευθύνες που επιβάλει το αξίωμα του και να μην καταδικάσει με τις πράξεις του, την πόλη.